Ανζέ – Λανς 0-1: Πρεμιέρα με νίκη για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Ανζέ – Λανς 0-1: Πρεμιέρα με νίκη για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Η Λανς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ανζέ στην πρεμιέρα της Ligue 1, λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Conference League.

Ξεκίνημα με νίκη στη Ligue 1 για τη Λανς πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Conference League. Η αντίπαλος των «πράσινων» ήταν ανώτερη από την Ανζέ της οποίας επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Σαΐντ από το πρώτο ημίχρονο.

Η Λανς μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και στο 2′ σκόραρε με τον Σοτοκά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Σαμπά έσωσε στο 27′ τους φιλοξενούμενους και ένα λεπτό μετά ο Σαΐντ με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 43′ η Λανς είχει διπλό δοκάρι με τους Σοτοκά και Σαΐντ.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο «στοίχημα» του Μέντι

Στο δεύτερο μέρος η Ανζέ είχε μεν τον έλεγχο του ματς, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα και το σκορ δεν άλλαξε. Η Λανς πήρε το τρίποντο και περιμένει πλέον την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο με ανεβασμένη ψυχολογία.

Η σύνθεση της Λανς: Σάμπα, Γκραντίτ, Ντάνσο, Μεντίνα, Αγκιλάρ, Τσάβες (65΄Μασάδο), Τόμασον, Μεντί (72΄Ντιούφ), Φουλγκίνι (65΄Ντα Κόστα), Σότοκα, Σαΐντ (72΄Λασκαρί)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ