«Πόλεμος» ανάμεσα σε Εμπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Εμπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κινείται νομικά κατά της Παρί Σεν Ζερμέν, καταγγέλλοντας πως έχει μείνει απλήρωτος από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα.

Η τεταμένη σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει, ακόμα και αν ο Γάλλος επιθετικός έχει μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ειδοποίησε με εξώδικο την πρώην ομάδα του για μη καταβολή μισθών και μπόνους από τον περασμένο Φεβρουάριο. Το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει ο σύλλογος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Μπαπέ, φθάνει τα 100 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Ντόρσεϊ- Όλες οι λεπτομέρειες του deal»

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Παρισιού «L’Equipe» ο Εμπαπέ κατηγορεί τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πως σταμάτησε να τον πληρώνει όταν κατάλαβε πως δεν θ’ ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της Παρί αντικρούει τους ισχυρισμούς του και μάλιστα περνάει στην αντεπίθεση και τον κατηγορεί πως θα έπρεπε να επιστρέψει στο σύλλογο 80 εκατ. ευρώ, τα οποία τού είχαν δοθεί τον περασμένο Οκτώβριο, ως μπόνους για την παραμονή του στην ομάδα. Επίσης η Παρί διεκδικεί και χρήματα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «Info Blast» οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα για να διευθετήσουν το θέμα και δεν αποκλείεται αν δεν βρεθεί λύση να οδηγηθούν στη FIFA για να επιλύσουν τις διαφορές του, με τον Κελαϊφί να μην αποκλείει και την προσφυγή στη γαλλική δικαιοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ