Έχει απορρίψει τρεις προτάσεις από την Παρί ο Εμπαπέ

Έχει απορρίψει τρεις προτάσεις από την Παρί ο Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκέφτεται μόνο την Ρεάλ Μαδρίτης, όποιο και αν είναι το κόστος καθώς φαίνεται πως έχει απορρίψει ήδη τρεις προτάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν

Η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ δείχνει πως έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται σε μια παράξενη κατάσταση, διότι και οι δύο επιθυμούν να χωριστούν οι δρόμοι τους, αλλά σίγουρα με προϋποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιο του Εμπαπέ λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο Γάλλος δεν ανανεώνει το υπάρχον συμβόλαιο του αλλά ταυτόχρονα δεν φέρνει πρόταση για να φύγει ώστε να κερδίσει κάποια χρήματα η Παρί.

Αποτέλεσμα αυτού θα είναι το γεγονός ότι ο γαλλικός σύλλογος θα χάσει το επόμενο καλοκαίρι ένα από τα πιο hot ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, χωρίς να κερδίσει ούτε ευρώ.

Για αυτόν τον λόγο, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προσπαθεί να πείσει τον Εμπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιο του ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα τον χάσει τσάμπα.

Όμως η στάση του παραμένει η ίδια. Δεν ανανεώνει και θέλει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία μάλιστα φαίνεται πως έχει συμφωνήσει ήδη. Ακόμα και αν αυτό γίνει το επόμενο καλοκαίρι, τον Εμπαπέ δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει και πολύ το ότι υπάρχει πιθανότητα να τον θέσει ο Αλ Κελαϊφι εκτός ομάδας και αν δει όλη την σεζόν από τον πάγκο.

Ο 24χρονος έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις ανανέωσης με τους Παριζιάνους και μάλλον μοιάζει να έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του.

Αντίθετα η Παρί ζητάει από οποιονδήποτε θέλει να τον πάρει, ένα ποσό κοντά στα 200 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ