Επέστρεψε στο ποδόσφαιρο και υπέγραψε σε ομάδα της Ligue 1 ο Μπενζαμέν Μεντί (pic)

Επέστρεψε στο ποδόσφαιρο και υπέγραψε σε ομάδα της Ligue 1 ο Μπενζαμέν Μεντί (pic)

Μετά απο πολλούς μήνες και τις κατηγορίες για βιασμούς, ο Μπενζαμέν Μεντί επιστρέφει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την Λοριάν να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Λίγες μόνο ημέρες με την επίσημη αθώωση του από τις κατηγορίες του για βιασμούς, ο Μπενζαμέν Μεντί επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υπογράφοντας με την ομάδα της Ligue 1, Λοριάν.

Ο Μεντί συμφώνησε για συμβόλαιο με την πλευρά της Λοριάν μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Έχει να αγωνιστεί από τον Αύγουστο του 2021, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι λόγω των κατηγοριών.

Διαβάστε επίσης: H αφοπλιστική ατάκα του Ντατόμε για Σλούκα «Δεν θα το έκανα και ο πατέρας μου με είπε μ@λ@κ@»

Ο Γάλλος που αποτελούσε και βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, αγωνιζόταν στην Σίτι από το καλοκαίρι του 20217 εώς και το 2020. Οι «πολίτες» αναγκάστηκαν να τον αγοράσουν με 57 εκατομμύρια από την Μονακό, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε στην Γαλλία.

Στην Αγγλία έκανε συνολικά 75 συμμετοχές με 2 γκολ και 14 ασίστ, ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα FA Cup, τέσσερα League Cup και δύο Community Shield. Βέβαια ήταν και μέλος της Εθνικής Γαλλίας όταν κατέκτησαν τον κόσμο το 2018.

Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Μαρσέιγ και την Χάβρη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ