Παρί Σεν Ζερμέν: Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ουγκάρτε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Παρί Σεν Ζερμέν: Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ουγκάρτε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι επίσημα ο Μάνουελ Ουγκάρτε, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «Παριζιάνους».

Παρί Σεν Ζερμέν και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τα βρήκαν σε όλα για τον Μάνουελ Ουγκάρτε, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει στο Παρίσι μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ, είναι η τρίτη μεταγραφή του Γαλλικού συλλόγου μέσα σε περίπου 24 ώρες, με την Παρί να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 60 εκατ. Ευρώ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Σπόρτινγκ.

Διαβάστε επίσης: H Καταλανική Sport στέλνει τον Μίροτιτς στον Ολυμπιακό- «Το έχει αποφασίσει»

Ο 22χρονος Ουγκάρτε, αποτελεί προσωπική επιλογή του στρατηγικού συμβούλου των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουίς Κάμπος, ο οποίος τον παρακολουθούσε εδώ και καιρό.

Ο Μάνουελ Ουγκάρτε, είναι προϊόν της Φοίνιξ Μοντεβιδέο, με την οποία πρόλαβε να καταγράψει 57 συμμετοχές, αφού τον Ιανουάριο του 2021 μετακόμισε στη Πορτογαλία για λογαριασμό της Φαμαλικάο. Το ίδιο καλοκαίρι, μεταγράφηκε στη Σπόρτινγκ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022 και συνολικά αγωνίστηκε σε 85 παιχνίδια.

Είναι οκτώ φορές διεθνής με την εθνική Ουρουγουάης και ήταν μέλος της αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί. Ενώ, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε παρέλαβε το βραβείο του μέσου της χρονιάς από την Πορτογαλική λίγκα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (6/7) η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάρκο Ασένσιο και Μίλαν Σκρίνιαρ, αμφότερων ως ελεύθερων από τη Ρεάλ και την Ιντερ, αντίστοιχα. Σείρα τώρα έχει ο Λούκας Ερνάντεζ, καθώς θεωρείται δεδομένη η συμφωνία της Παρί με την Μπάγερν Μονάχου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ