«Σάλταρε» η Γουάντα – «Μας κατέστρεψες για μια σκύλα» (pic)

«Σάλταρε» η Γουάντα – «Μας κατέστρεψες για μια σκύλα» (pic)

Χαμός με Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι! Τον έκραξε και τον έκανε unfollow στο instagram!

Προ των πυλών το διαζύγιο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Η Γουάντα Νάρα «τρελάθηκε» με τα νέα… καμώματα του Μάουρο Ικάρντι και τον έστησε στον τοίχο δημοσίως! Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η «καυτή» γυναίκα του Αργεντίνου σούπερ σταρ «έκραξε» τον σύζυγο της και άφησε να εννοηθεί πως την… απάτησε!

Η γυναίκα και μάνατζερ του επιθετικού της Παρί έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Μία ακόμη οικογένεια που κατέστρεψες για μια σκύλα», με το μεγάλο διαζύγιο να φαίνεται πως παίρνει… σάρκα και οστά.

Ένα διαζύγιο που θα αλλάξει πολλά, καθώς η Γουάντα πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες και είναι αυτή που εκπροσωπεί τον Ικάρντι. Μάλιστα, εκτός από την «επίθεση» η Γουάντα έκανε και unfollow τον Ικάρντι, κάτι που επαληθεύει πως το insta story πηγαίνει προς τον επιθετικό της Παρί.

Θυμίζουμε ότι ο Μάουρο Ικάρντι «έκλεψε» τη Γουάντα Νάρα από την αγκαλιά του κολλητού του, Μάξι Λόπες, με τον οποίο έχει και τρία παιδιά. Ο Λόπες και η Νάρα ήταν παντρεμένοι και φιλοξενούσαν στο σπίτι τους τον Ικάρντι, όταν ο νεαρός έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ιταλία, με τον οποίο έχει δύο παιδιά!

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη ιστορία ο Ικάρντι δεν είχε θέση στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, καθώς οι συμπαίκτες του είχαν βάλει «απαγορευτικό».

Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ