LIGUE 1
![Ένας χρόνος Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ – Η ημέρα που ο Ολυμπιακός έκανε στροφή στην old school φύση του](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6238251-1-300x200.jpg)
Τις υπηρεσίες του Πιέτρο Πελέγκρι θα στερηθεί για τις επόμενες έξι εβδομάδες ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο 16χρονος Ιταλός επιθετικός της Μονακό, ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη από τη Τζένοα έναντι 21.000.000 ευρώ, υποβλήθηκε σε εγχείριση στη βουβωνική χώρα, με την επιστροφή του να αναμένεται στα μέσα Απρίλη.
Ο νεαρός φορ, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου, πήρε το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα των Μονεγάσκων στις 16 Φλεβάρη, αγωνιζόμενος για 4′ κόντρα στη Ντιζόν και ανεβαίνοντας έτσι στην πρώτη θέση της λίστα με τους νεαρότερους παίκτες που έχουν παίξει με τη γαλλική ομάδα.