LIGUE 1

Σε… ήρεμα νερά κινούνται οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, όσον αφορά στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι».
Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι ο Τόμας Τούχελ, έχει ζητήσει ενίσχυση στην άμυνα των πρωταθλητών και κυρίως έναν ιδανικό αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα.
Και όπως αποκαλύπτει η «Sport Bild», ο Γερμανός τεχνικός τον έχει βρει στο… πρόσωπο του Νταβίντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός άσος της Μπάγερν Μονάχου, διαθέτει εμπειρία, ωριμότητα, τεχνική κατάρτιση και συγκέντρωση στο παιχνίδι του, στοιχεία απαραίτητα για μία τόσο νευραλγική θέση, όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού.
Βέβαια, ο Αλάμπα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει τους διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο να κινηθούν για την απόκτηση του 28χρονου άσου.