Δυσαρέσκεια στη Ρεάλ, ζητάει τις συνομιλίες του διαιτητή του Clasico με το VAR

Δυσαρέσκεια στη Ρεάλ, ζητάει τις συνομιλίες του διαιτητή του Clasico με το VAR

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και θα ζητήσει το ηχητικό από τις συνομιλίες του διαιτητή, Αλεχάνδρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ, με τον ρέφερι που ήταν στο VAR.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για το εξ αναβολής Clasico της La Liga και παρέμειναν μαζί στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η βασίλισσα ήταν καλύτερη από τους μπλαουγκράνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και όπως είναι λογικό άπαντες είναι ικανοποιημένη στην ομάδα.

Ωστόσο, οι διοικούντες της Ρεάλ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Clasico για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι σε μαρκαρίσματα πάνω στον Ραφαέλ Βαράν και ζητούν να μάθουν για ποιο λόγο δεν επενέβη το VAR.

Όπως αναφέρουν μάλιστα στην Ισπανία, η διοίκηση των μερένχες αναμένεται να ζητήσει από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας το ηχητικό από τις συνομιλίες του διαιτητή του clasico, Αλεχάνδρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ, με τον ρέφερι που ήταν στο VAR για να διαλευκανθεί η υπόθεση και ο λόγος που δεν επενέβη η τεχνολογία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παράπονα είναι πολύ έντονα στην Ισπανία και τα πρωτοσέλιδα της Marca και της As την Παρασκευή επιτέθηκαν με έμμεσο τρόπο στην ομοσπονδία της Ισπανίας, καθώς και οι δυο υπενθυμίζουν πως η ομάδα της Μαδρίτης δεν έχει κερδίσει πέναλτι στο Καμπ Νόου εδώ και 12 χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ