![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Ο Αλφόνς Αρεολά είναι και με τη «βούλα» τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο να αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Κέιλορ Νάβας να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο.
Ο Αλφόνς Αρεολά αποτελούσε μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2010, όταν και εντάχθηκε στις ακαδημίες της ομάδας. Έπειτα από 9 χρονιά ο 27χρονος Γάλλος άφησε το Παρίσι, αποδεχόμενος τον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο διεθνής γκολκίπερ μετακινήθηκε στη «βασίλισσα» με τη μορφή δανεισμού, ως μέρος της ανταλλαγής με τον Κέιλορ Νάβας στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας το ρόλο του back-up πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά.
Ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς τη σεζόν 2015-2016 είχε ένα πέρασμα από τη Βιγιαρεάλ, ως δανεικός από την Παρί. Την περσινή αγωνιστική περίοδο o 27χρονος κίπερ σημείωσε 21 εμφανίσεις στη Ligue 1, καθώς μοιράστηκε το χρόνο συμμετοχής με τον Τζιανλουίζτι Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Τόμας Τούχελ.
![Καρμπόν: Όταν ο 15χρονος Μουζακίτης… έβαζε για πρώτη φορά το γκολ με τον Παναθηναϊκό (vid)](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/mouzak-to10@-300x193.jpg)