Άντονι: «Είμαι πολύ ευγνώμων στον Τεν Χαγκ»

Άντονι: «Είμαι πολύ ευγνώμων στον Τεν Χαγκ»

Ο Άντονι μίλησε για την σχέση του με τον Έρικ Τεν Χαγκ, αναφέροντας πως είναι ευγνώμων προς στον Ολλανδό τεχνικό.

Μετά παραχώρησή του στην Μπέτις ο Άντονι τα πηγαίνει εμφανώς καλύτερα από ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Βραζιλιάνο πάντως να μην ξεχνά τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Σε δηλώσεις του στο «ESPN» τόνισε μεταξύ άλλων πως παραμένει ευγνώμων στον Ολλανδό τεχνικό για όσα του πρόσφερε στην καριέρα του, ειδικά όταν ήταν μαζί στον Άγιαξ.

Οι δηλώσεις του Άντονι:

«Ο Τεν Χαγκ με βοήθησε πολύ στην Ολλανδία, αλλά και στην Αγγλία, παρόλο που οι ευκαιρίες δεν ήρθαν όπως ήθελα. Αλλά αυτή είναι η επιλογή του προπονητή, δεν κρατάω κακία ή τίποτα.

Αντίθετα, είμαι πολύ ευγνώμων για όλα όσα έχει κάνει μαζί μου, για όλες τις συζητήσεις επίσης. Είναι ένας προπονητής που σίγουρα θα είναι σε αυτή την ιστορία γιατί με βοήθησε πολύ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ