Στον Γιαμάλ το Kopa Trophy: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής U21 για το 2024 ο μικρός μάγος της Μπαρτσελόνα (Pics & vid)

Στον Γιαμάλ το Kopa Trophy: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής U21 για το 2024 ο μικρός μάγος της Μπαρτσελόνα (Pics & vid)

Μετά τους Πέδρι, Γκάβι, το Kopa Trophy πήγε για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια σε παίκτη της Μπαρτσελόνα και αυτός είναι ο Λαμίν Γιαμάλ.

Ακόμη μία σπουδαία διάκριση για τον Λαμίν Γιαμάλ! Ο 17χρονος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας ήταν το μεγάλο φαβορί για το Kopa Trophy στην τελετή της «Χρυσής Μπάλας» και τελικά το κατέκτησε.

Ο Γιαμάλ πήρε το βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών στο 2024 χάρη σε όσα έκανε σε συλλογικό και διασυλλογικό επίπεδο. Κορυφαίο επίτευγμά του βέβαια η κατάκτηση του Euro, όπου αναδείχθηκε μάλιστα καλύτερος νεαρός παίκτης του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα προκριθούν από τη League Phase πιθανότερο να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ» (pic)

Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Αρντά Γκιουλέρ, Κόμπι Μέινου, Σαβίνιο και Πάου Κουμπαρσί. Aξίζει να σημειωθεί επίσης ότι αυτή είναι η τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία χρόνια που το συγκεκριμένο βραβείο καταλήγει σε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Η αρχή έγινε το 2021 με τον Πέδρι για να ακολουθήσει το 2022 ο Γκάβι και τώρα ο Γιαμάλ. Πέρσι το βραβείο είχε πάει στον Μπέλινγκχαμ που επίσης είχε κάνει τρομερή χρονιά και πήρε τη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ