Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Δεν σηκώνουν κεφάλι με τίποτα οι «ροχιμπλάνκος»

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Δεν σηκώνουν κεφάλι με τίποτα οι «ροχιμπλάνκος»

Η Μπέτις νίκησε με 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης που έμεινε στο -10 από την κορυφή και πηγαίνει από το ένα στραπάτσο στο άλλο.

«Τέζαρε» την Ατλέτικο στο «Benito Villamarín» η Μπέτις! Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε για την 11η αγωνιστική της La Liga, έπιασε πεντάδα και άφησε την αντίπαλό της στο -10 από την κορυφή. Νέο στραπάτσο μετά την ήττα από τη Λιλ στο Champions League για τους φιλοξενούμενους που είναι φανερό πως έχουν πρόβλημα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Ελζαλζουλί πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και γύρισμα, για να βάλει αυτογκόλ ο Χιμένεθ στην προσπάθειά του να διώξει. Ελζαλζουλί και Γκριεζμάν απείλησαν με σουτ στα επόμενα λεπτά, με τον πρώτο να έχει και δοκάρι στο 27′.

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2-2: «Μοιρασιά» στο «Emirates» με… νικήτρια τη Σίτι

Στο 52′ ο Άλβαρες έκανε την ατομική προσπάθεια και δοκίμασε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Σίλβα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 65ο λεπτό το δυνατό σουτ του Φορνάλς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών των «βερδιμπλάνκος» συνεχίστηκε, αφού ο Όμπλακ σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το γυριστό του Ροκέ. Στο 80’ και το 84’ η Ατλέτικο είχε δοκάρια με τον Κορέα και στο 86’ η Μπέτις είχε ακυρωθέν γκολ με τον Ροκέ.

Μπέτις: Σίλβα, Περό, Ρουιμπάλ(90+1’ Λοσάντα), Γιορέντε, Μπάρτρα, Φορνάλς, Αλτιμίρα, Καρντόσο, Ελζαλζουλί(90+1’ Σαμπαλί), Ροκέ, Άβιλα(77’ Ντιαό)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Μολίνα, Βίτσελ, Χιμένεθ, Ρεϊνίλντο(46’ Γκαλάν), Λίνο(70’ Κορέα) Ντε Πολ(84’ Λεμάρ), Κόκε, Γκάλαχερ, Άλβαρες, Γκριεζμάν(70’ Σιμεόνε)

Νωρίτερα η Λεγανές πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με το 3-0 επί της Θέλτα ενώ στο 1-1 έμειναν Χετάφε και Βαλένθια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ