Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ 1-2: Απόδραση με Αγιόθε Πέρεθ για το «κίτρινο υποβρύχιο»

Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ 1-2: Απόδραση με Αγιόθε Πέρεθ για το «κίτρινο υποβρύχιο»

Σπουδαίο διπλό για τη Βιγιαρεάλ που νίκησε με 2-1 τη Βαγιαδολίδ χάρη σε ένα γκολ του Αγιόθε Πέρεθ προς το φινάλε του ματς.

Επιστροφή στις νίκες για τη Βιγιαρεάλ που επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Βαγιαδολίδ για την 11η αγωνιστική της La Liga και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της La Liga.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ όταν στο 29′ ο Κίκο Φεμένια έβγαλε τη σέντρα και ο Μπαρί με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Οσμάν αντί Γκριγκόνις στη Stoiximan GBL για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στο 45′ ο Χέιν έσωσε σε προσπάθεια του Πεπέ και στο 49′ η Βιγιαρεάλ είχε δοκάρι με τον Μπαένα. Στο 58′ η Βαγιαδολίδ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σιλά ο οποίος το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1 στο 60′.

Στη συνέχεια η Βιγιαρεάλ έχασε μεγάλες ευκαιρίες, με σπουδαιότερη όλων το δοκάρι του Γκέιγ στο 79′ ενώ στο 83′ δοκάρι είχε και ο Καρντόνα. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 84′ για το «κίτρινο υποβρύχιο» με κεφαλιά του Πέρεθ από σέντρα του Μπαένα.

Βαγιαδολίδ: Χέιν, Λουίς Πέρες, Χάβι Σάντσεθ, Τόρες, Ρόσα, Μαρτίν (71′ Μεσεγκέρ), Κομέρτ (88′ Ιβάν Σάντσεθ), Μόρο, Ανουάρ (88′ Κένεντι), Αμαλά (79′ Κίκε Πέρεθ), Σιλά (71′ Λατάσα)

Βιγιαρεάλ: Κόντε, Κίκο Φεμένια, Αλμπιόλ, Κόστα, Καρντόνα, Κομεσάνια (71′ Γκέιγ), Παρέχο, Ακομάχ (82′ Πίνο), Μπαένα (90′ Μπερνάτ), Πέπε (90′ Τεράτς), Μπαρί (71′ Αγιόθε Πέρεθ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ