Η… μητέρα των μαχών ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Η ώρα για το μεγάλο Clasico έφτασε, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι πανέτοιμες να αναμετρηθούν στο «Μπερναμπέου».

Η σέντρα για το απόλυτο ποδοσφαιρικό ντέρμπι απέχει μόλις μερικές ώρες (26/10, 22:00) και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα φιλοξενήσει το ματς κορυφής για τη La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την έξτρα φορμαρισμένη και επικίνδυνη Μπαρτσελόνα του «θαυματουργού» Χάνσι Φλικ. Έφτασε η ώρα για μία ακόμη, την αποψινή (26/10, 22:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga στην πρώτη τους φετινή «μονομαχία».

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν αναμετρηθεί συνολικά 257 φορές, με τη Βασίλισσα να έχει 105 νίκες, έναντι 100 των Μπλαουγκράνα, ενώ 52 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Η Μπαρτσελόνα είναι στα πάνω της με την επιθετική της τριάδα να πετάει… φωτιές με τους Ραφίνια και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε σύνολο 13 αγώνων να μετρούν αθροιστικά 24 γκολ και 10 ασίστ. Μεγάλη είναι και η συνεισφορά του «χρυσού» wonderkid Λαμίν Γιαμάλ με πέντε γκολ και επτά ασίστ.

Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ θέλει να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της σε Clasico μετά το 3/3 της περσινής σεζόν (μαζί με τον τελικό του Super Cup), σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που νίκησε για τελευταία φορά σε επίσημο ματς τη μεγάλη της αντίπαλο τον Μάρτιο του 2023.

Ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί τους Τιμπό Κουρτουά και Ροντρίγκο που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League. Ο Βέλγος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού, ενώ ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Ενδεχομένως να προλάβει το ντέρμπι και ο Μπραχίμ Ντίαζ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από