Αντσελότι: «Νικητής της Χρυσής Μπάλας θα είναι ο Βινίσιους»

Αντσελότι: «Νικητής της Χρυσής Μπάλας θα είναι ο Βινίσιους»

Ο Αντσελότι δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ερώτηση σχετικά με το που θα καταλήξη η «Χρυσή Μπάλα» τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Βινίσιους αυτή τη στιγμή

Ο Κάρλο Αντσελότι, παραμονή του «Clasico» στο νέο «Μπερναμπέου» δεν έχει καμία αμφιβολία σχετικά με το βραβείο που θα δοθεί τη Δευτέρα (28/10) στο «Théâtre du Châtelet» στο Παρίσι.

«Μπορούμε να πούμε ότι ο Βίνι θα είναι ο κάτοχος της επόμενης Χρυσής Μπάλας, χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Βινίσιους θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο και κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να την κερδίσει».

Διαβάστε επίσης: Πολωνοί διαιτητές αποκλείστηκαν από αγώνες της UEFA επειδή έκλεψαν μια πινακίδα

«Το να έχεις τον Βινίσιους σημαίνει να προπονείς έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί, έχει προχωρήσει πολύ ως ποδοσφαιριστής. Γίνεται ένας από τους καλύτερους στον κόσμο Είναι ο μελλοντικός νικητής της «Χρυσής Μπάλας» και έχει την ίδια ταπεινότητα και σοβαρότητα με την ημέρα που τον γνώρισα».


Ο Ιταλός προπονητής, προπονούσε τη Μίλαν το 2007, όταν ο Κακά κέρδισε τη «Χρυσή Μπάλα». Ήταν ο τέταρτος Βραζιλιάνος μετά τους Ρονάλντο, Ριβάλντο και Ροναλντίνιο που κέρδισαν το βραβείο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ