Φλικ: «Να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε – Δεν θα προσαρμοστώ πάνω στη Ρεάλ»

Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα θα μείνει πιστή στη δική της φιλοσοφία και θα παίξει για τη νίκη.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν η Μπαρτσελόνα έχει ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι μπροστά της, αυτό με τη Ρεάλ (26/10, 22:00) στο «Μπερναμπέου» για την 11η αγωνιστική της La Liga. Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για το ντέρμπι και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη βασισμένη στη δική της φιλοσοφία.

Όπως ανέφερε ο Γερμανός, δεν έχει καταλήξει ακόμη στην εντεκάδα ενώ αναφέρθηκε και στη διατησία. Η Μπαρτσελόνα είναι στο +3 από τη μεγάλη της αντίπαλο και θέλει να παραμείνει στην κορυφή μετά και το τέλος του ματς στη Μαδρίτη. Αν μάλιστα καταφέρει να φύγει και με διπλό, θα αποκτήσει άλλο αέρα στη μάχη του τίτλου.

Διαβάστε επίσης: Το «τρελό» μπάσκετ της Μπάγερν: Οι 100+ πόντοι, οι «killers» της περιφέρειας και όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός (vids)

Όσα είπε ο Φλικ:

«Δεν σκέφτομαι ότι είναι το πρώτο μου Κλάσικο, δε με νοιάζει αυτό. Εμένα με νοιάζει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, δεν θα προσαρμοστώ πάνω στα όπλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε με την Μπάγερν και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Με την Μπάγερν λίγο χαθήκαμε για 15 λεπτά όμως επανήλθαμε και δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και της κατοχής της μπάλας.

Η Ρεάλ είχε μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης, αλλά αυτό δε μας πειράζει. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε κάθε δύο μέρες, όπως κι εκείνοι, θα το αντιμετωπίσουμε αυτό ξανά στο μέλλον οπότε είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το αν θα ξεκινήσω τον Φερμίν ή τον Ντε Γιονγκ αλλά και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση. Ο Φερμίν έδωσε δύο ασίστ, πίεσε ψηλά κι έκανε ό,τι του ζήτησα σωστά. Το ίδιο και ο Ντε Γιονγκ, ό,τι του ζήτησα το έκανε. Θα δούμε ποιος θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

Το να βλέπεις τον Κουμπαρσί και κάθε νεαρό παίκτη να προπονείται σκληρά για να πετύχει το όνειρο του είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Ο Πάου (Κουμπαρσί) είναι στον σωστό δρόμο και αν συνεχίσει να δουλεύει σωστά τότε θα είναι μέσα στους κορυφαίους αμυντικούς του κόσμου. Η Ρεάλ δεν παίζει σε καμία περίπτωση άσχημα, βρίσκονται μόλις τρεις πόντους πίσω από εμάς, στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πάνε περίφημα, την Τρίτη σκόραραν πέντε τέρματα απέναντι στην Ντόρτμουντ. Δεν είναι τυχαίο αυτό, είναι μία εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό προπονητή και θα είναι έτοιμοι για το αυριανό Κλάσικο.

Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τους διαιτητές, εκείνοι κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας. Γνωρίζω το πάθος των οπαδών της Ρεάλ για την ομάδα τους, μη ξεχνάτε πως έχω παίξει κι εγώ στο Μπερναμπέου σαν παίκτης της Μπάγερν. Η Ρεάλ ας κάνει ότι θέλει με τους διαιτητές, εμείς δεν θα εμπλακούμε σε καμία αντιπαράθεση με τους άρχοντες του αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από