Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Εμπαπέ και Βινίσιους «πλήγωσαν» τον Δουβίκα

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Εμπαπέ και Βινίσιους «πλήγωσαν» τον Δουβίκα

Εμπαπέ και Βινίσιους «καθάρισαν» για την Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Θέλτα, για την δέκατη αγωνιστική της La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, εν μέσω των… θεμάτων του Κιλιάν Εμπαπέ, επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Θέλτα για την δέκατη αγωνιστική της La Liga και πλέον όλοι περιμένουν το «el clasico» της επόμενης αγωνιστικής.

Άνοιξε το σκορ ο Γάλλος σταρ στο 20′, έδωσε το τρίποντο ο Βινίσιους στο 66′, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σβέντμπεργκ στο 50ό λεπτό. Αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, ως αλλαγή, ο Τάσος Δουβίκας με τους γηπεδούχους.

Η Θέλτα απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση και στο 7ο λεπτό ο Κουρτουά νίκησε τον Σβέντμπεργκ σε τετ α τετ, αλλά η Ρεάλ στο 20′ έκλεψε ψηλά τη μπάλα και ο Εμπαπέ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 22’ ακυρώθηκε το γκολ για τη Θέλτα, όταν ο Ιγκλέσιας, φανερά εκτεθειμένος, σκόραρε για την ισοφάριση. Ωστόσο αυτή ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50ό λεπτό, όταν ο Μινγκέθα σέντραρε από δεξιά και ο Σβέντμπεργκ με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 53’ η Ρεάλ σκόραρε με τον Βινίσιους αλλά το γκολ ακυρώθηκε αλλά ο Βραζιλιάνος στο 66’ μετά από ασίστ του Λούκα Μόντριτς, που μόλις είχε περάσει στο ματς, έβγαλε απίθανη κάθετη στον Βινίσιους, εκείνος απέφυγε τον Γκουαΐτα και πλάσαρε από δεξιά για το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΘΕΛΤΑ: Γκουαΐτα, Αλόνσο, Μανκίγιο (72’ Αλφόνσο Γκονθάλεθ), Μπελτράν (86’ Νταμιάν Ροντρίγκεθ), Μινγκέθα, Στάρφελτ, Σβέντμπεργκ (72’ Χάβι Ροντρίγκεθ), Σοτέλο, Άλβαρεθ, Ιγκλέσιας (77’ Δουβίκας), Μπάμπα (77’ Ντουράν)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Ρίντιγκερ, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Γκαρσία (70’ Μεντί), Τσουαμενί, Βαλβέρδε (63’ Μόντριτσ), Καμαβινγκά (63’ Ροδρίγο), Μπέλινγκχαμ, Εμπαπέ (80’ Σεμπάγιος), Βινίσιους

Η βαθμολογία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ