«Βόμβα» με Εμπαπέ στη Ρεάλ!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι έχουν μετανιώσει για την μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ...

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει μετανιώσει που το καλοκαίρι υπέγραψε τον Κιλιάν Εμπαπέ, βάζοντας τέλος σε ένα μακροχρόνιο σίριαλ.

Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός έχει σκοράρει επτά γκολ σε 11 αγώνες από τότε που εντάχθηκε, αλλά αντιμετωπίζει καταγγελία για βιασμό μετά από μια επίσκεψη στη Σουηδία με φίλους του κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Διαβάστε επίσης: Δυνατές αναμετρήσεις σε Περιστέρι, Βόλο και Λαμία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Super League

Πριν από μερικές ημέρες, ο Εμπαπέ κατέρριψε μια αναφορά από την «Aftonbladet» ως «ψεύτικη είδηση» σχετικά με έναν υποτιθέμενο βιασμό. Ωστόσο, η σουηδική εφημερίδα «Expressen» ισχυρίστηκε αργότερα ότι είναι ο αστέρας της Ρεάλ ερευνάται από την αστυνομία. Ο ίδιος ωστόσο, το αρνείται.

«Μετανιώνουν που τον υπέγραψαν. Το εγγυώμαι. Η μεταγραφή του δεν πήγε καθόλου όπως το περίμεναν», είπε ο δημοσιογράφος, Ρομέν Μολίνα στο «Colininterview». Και συνέχισε λέγοντας: «Μόνο ο Πέρεθ τον ήθελε. Ο Φλορεντίνο έχει και φιλική σχέση μαζί του. Ο σύλλογος έχει απηυδήσει, κυρίως με το επίπεδό των αποδόσεων του, που δεν είναι καθόλου στα αναμενόμενα επίπεδα».

«Νομίζω ότι η Ρεάλ έκανε μεγάλο λάθος. Όταν βλέπεις πώς είναι ο Εμπαπέ σωματικά στα 25, δεν μπορείς να μου το εξηγήσεις», κατέληξε.

Μετά την καταγγελία του φερόμενου θύματος, ξεκίνησε έρευνα από την εισαγγελέα και ανατέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο για να συγκεντρώσει τις πρώτες μαρτυρίες και πιθανά υλικά στοιχεία (ανάλυση εικόνων και πιθανών δειγμάτων DNA).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από