Καρβαχάλ: «Ένιωσα πόνο αλλά αισθάνομαι δυνατός»

Καρβαχάλ: «Ένιωσα πόνο αλλά αισθάνομαι δυνατός»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ήταν ο μεγάλος άτυχος στο ξεκίνημα της σεζόν για τη Ρεάλ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (2-0) στο Σαντιάγο «Μπερναμπέου». Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη του πρόσθιου χιαστού, ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου, αλλά και ρήξη ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι.

Ο Ισπανός μπακ χειρουργήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα και πλέον αναμένεται να ξεκινήσει την μακρά του αποθεραπεία, ώστε να επανέλθει στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής πανηγύρισε γκολ ενώ αμυντικός έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή (vid)

Τις επόμενες μέρες, ο Καρβαχάλ θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν ένα χρόνο.

Ο ίδιος ο Ισπανός μίλησε για τις πρώτες δύσκολες ημέρες της ανάρρωσής του, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι δυνατός και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

«Έχει περάσει μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Ένιωσα πόνο, μεγάλες νύχτες και δύσκολες στιγμές να διαχειριστώ, αλλά ένιωσα τόση δύναμη από την αγάπη που εισέπραξα, μια εβδομάδα λιγότερη για την επάνοδο», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ισπανός μπακ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ