Η νέα καμπάνια της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον… Εμπαπέ

Η νέα καμπάνια της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον… Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε εκτός της νέας της διαφήμισης τον Κιλιάν Εμπαπέ έπειτα από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση βιασμού γυναίκας στη Σουηδία.

Η κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης να αφήσει εκτος της νέας καμπάνια της τον Εμπαμπέ σχολιάστηκε ως περίεργη αλλά συνάμα και λογική. Ο Γάλλος Σούπερ σταρ σύμφωνα με δημοσιεύματα εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας στη Σουιδία.

Οι «μερέγχες» έκαναν γνωστή την συνεργασία που ξεκινούν με την Adidas και κυκλοφόρησαν τη νέα σειρά ArtistPack. Οι αρχικές φωτογραφίες της καμπάνιας που είχαν διαρρεύσει περιείχαν τον Κιλιάν…η τελική λήψη όμως ήταν με αθλητές από διαφορετικά αθλήματα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά χωρίς αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Ελέγξαμε το παιχνίδι – Ξέρουμε ποιος είναι ο ΜακΚίσικ»

Μόνο ο Τζουντ Μπελιγκχαμ φιγουράρει στην καμπάνια με την Adidas από το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ το σημείο που βρισκόταν αρχικά ο Γάλλος άσσος έμεινε κενό.

Οι φήμες έχουν φουντώσει από το φίλαθλο κοινό, αφού πλέον γίνονται ουκ ολίγα σενάρια έπειτα της αναμείξεις του Κιλιάν Εμπαπέ σε υπόθεση βιασμού και όλοι αναμένουν με ανυπομονησία τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ