ΜΜΕ στην Σουηδία: «Ο Εμπαπέ είναι ο ύποπτος που κατηγορείται για βιασμό»

Τον Κιλιάν Μπαπέ φέρεται να αφορά η καταγγελία για βιασμό που ασκήθηκε σε ξενοδοχείο της Στοκχόλμης, σύμφωνα με σουηδική ιστοσελίδα.

Σε μια αποκάλυψη προέβη η μεγάλη σκανδιναβική εφημερίδα Aftonbladet, σύμφωνα με την οποία η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης το βράδυ της Πέμπτης (10/10).

Ειδικοί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/10) στο ξενοδοχείο, στο οποίο το ίδιο διάστημα διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να συλλέξουν στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Βέλντε, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, η… φάπα του Μεντιλίμπαρ και ο ρόλος των αρχηγών

Συγκεκριμένα σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Expressen» ο Εμπαπέ κρίνεται ως εύλογος ύποπτος από την τοπική αστυνομία, ο χαμηλότερος βαθμός σύνδεσης με την καταγγελία σε πρώτη φάση, και ο 26χρονος Γάλλος αναμένεται να κληθεί σε ακρόαση καθώς εκτιμάται ότι «η δική του εκδοχή θα αποδειχθεί σημαντική για την πορεία των ερευνών και θα ρίξει φως στην υπόθεση».

Η εν λόγω ακρόαση δεν είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθεί στη Σουηδία αλλά και μέσω απεσταλμένου στην πόλη που βρίσκεται ο Γάλλος. Ακολούθως, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει νομικά ή αν θα κρίνει ότι η υπόθεση πρέπει να κλείσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από