Η αστυνομία ερευνά υπόθεση βιασμού στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Εμπαπέ στη Σουηδία

Η αστυνομία ερευνά υπόθεση βιασμού στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Εμπαπέ στη Σουηδία

Όπως αναφέρει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού γυναίκας σε ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη όπου διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του το ίδιο διάστημα.

Σε μια αποκάλυψη προέβη η μεγάλη σκανδιναβική εφημερίδα Aftonbladet, σύμφωνα με την οποία η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης το βράδυ της Πέμπτης (10/10).

Ειδικοί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/10) στο ξενοδοχείο, στο οποίο το ίδιο διάστημα διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να συλλέξουν στοιχεία για το γεγονός.

Διαβάστε επίσης: H επιστροφή στο Ρέντη και η έξτρα δουλειά

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το βράδυ που έγινε ο βιασμός, ο 25χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και η παρέα του επισκέφτηκαν στην αρχή ένα εστιατόριο και μετέπειτα ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Ο Εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το συμβάν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αντέδρασε μέσα από μια ανάρτησή του στα social media κάνοντας λόγω για «fake news», ενώ άφησε να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη είδηση βγήκε εσκεμμένα μία ημέρα πριν από την ακρόαση της υπόθεσης για τη διαμάχη που έχει ο Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ