Καταγγελίες για ληγμένες άδειες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» εδώ και 23 χρόνια

Οι κάτοικοι γύρω από το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης καταγγέλλουν παρατυπίες σχετικά με τις άδειες που έχουν λήξει από το 2001.

Οι κάτοικοι που ζουν γύρω από το στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου κατήγγειλαν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης λειτουργεί με ληγμένη άδεια από το 2001 το στάδιο της για συναυλίες.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, αυτή η παρατυπία κοινοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στον δικαστή στο πλαίσιο αγωγής που αποσκοπεί στην παραπομπή του δημάρχου της πόλης και άλλων μελών του συμβουλίου. Γεγονός που οδήγησε σε αναβολή όλων των συναυλιών που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στην έδρα της «Βασίλισσας» μέχρι τον Μάρτιο του 2025.

Διαβάστε επίσης:Ο Γιοβάνοβιτς έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Εθνικής που ξεκινάει με «τρία στα τρία»

Από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, η απάντηση είναι ισχυρή και αντίθετη . Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης, ο σύλλογος διαβεβαιώνει ότι όλα «είναι απολύτως ψευδή» και ξεκαθαρίζει ότι «δεν είναι επίσης αλήθεια ότι η αναφερόμενη άδεια έχει χρησιμοποιηθεί από τρίτους με παραπλανητικό τρόπο ενώπιον οποιασδήποτε διοίκησης».

Με ανακοίνωση της η «Βασίλισσα» κατηγορεί τους γείτονες επειδή «εκτός από το ότι αγνοούν την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να εγγυηθεί τα συμφέροντα του προαναφερθέντος ομίλου», «κινήθηκε κακόβουλα και γνωρίζοντας το ψέμα του, ενώπιον των δικαιοδοτικών οργάνων και ενώπιον του κοινού. γνώμη, πληροφορίες ηχηρά αντίθετες με την αλήθεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από