Σέζνι: «Δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω, δεν επηρεάζει την απόδοσή μου»

Σέζνι: «Δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω, δεν επηρεάζει την απόδοσή μου»

O Βόιτσεχ Σέζνι απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν επειδή καπνίζει.

Μετά τον τραυματισμό του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να φέρει πίσω στην δράση τον Βόιτσεχ Σέζνι για να τη βοηθήσει με την εμπειρία του.

Ο Πολωνός να μιλά στη «Mundo Deportivo» και να αναφέρεται στο τσιγάρο, τονίζοντας πως δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζει και ότι δεν τον επηρεάζει στην απόδοσή του.

Οι δηλώσεις του Βόιτσεχ Σέζνι: 

«Υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζω στην προσωπική μου ζωή και δεν είναι δουλειά κανενός αν καπνίζω. Δεν επηρεάζει και δουλεύω δυο φορές πιο σκληρά για να πετύχω στο γήπεδο. Δεν καπνίζω επίσης μπροστά σε παιδιά, οπότε δεν δίνω το κακό παράδειγμα. Μερικές φορές κάποιοι με βγάζουν φωτογραφίες ενώ κρύβονται πίσω από δέντρα, οπότε δεν μπορώ να τους δω.

Δεν είναι δική μου ευθύνη. Προσπαθώ να το κρύψω και να μην το δείχνω στον κόσμο. Αλλά αν κάποιος νομίζει ότι θα αλλάξω τον τρόπο που ζω, μπορεί να το ξανασκεφτεί γιατί είμαι αυτός που είμαι.

Είμαι έτσι όλη μου τη ζωή και αυτά τα πράγματα δεν είναι δουλειά κανενός. Θέλω να κριθώ ως τερματοφύλακας και όχι για ιστορίες που δεν ασχολείται κανείς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ