Απίστευτα πράγματα στο Σεβίλλη – Μπέτις: «Θα σου σπάσω τα δόντια και θα στα βγάζω ένα-ένα»

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας «βάφτηκε» κόκκινο αλλά την αναμέτρηση επισκίασαν στιγμές έντασης πρώην και νυν αξιωματούχων των δύο ομάδων.

Δύο επεισόδια μεταξύ πρώην και νυν αξιωματούχων των Σεβίλλη και Ρεάλ Μπέτις επισκίασαν το ντέρμπι της Ανδαλουσίας.

Από την μία ο πρόεδρος της Μπέτις, Άνχελ Χάρο, και ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης, Χοακίν Καπαρός και από την άλλη, σε ένα πιο βαρύ περιστατικό, όπου συμμετείχε πρώην ισχυρός άνδρας της Σεβίγια, Ντελ Νίντο Μπεναβέντε.

Διαβάστε επίσης: Χαβιέρ Ριμπάλτα: Έρχεται στην ΑΕΚ για να αλλάξει όλα

Όταν ο τελευταίος έφτασε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», αναζήτησε έναν από τους δύο δικηγόρους που εργάζονται στη Σεβίλλη, τους οποίους αντιμετωπίζει στο δικαστήριο για υπόθεση της ομάδας, και τους απείλησε. «Θα σου σπάσω τα δόντια και θα στα βγάζω ένα-ένα», είπε, συγκεκριμένα, ο Ντελ Νίντο στον Φερνάντεζ ντε Μπομπαντίγια, ανάβοντας τα «αίματα».

Επίσης, στο τέλος του αγώνα, ο Χοακίν Καπαρός πανηγύρισε τη νίκη της Σεβίλλης λέγοντας δυνατά «άλλη μια χρονιά το ίδιο, άλλη μια χρονιά το ίδιο», προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Μπέτις, Άνχελ Χάρο, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Αργότερα, ο πρόεδρος της Σεβίλλης επικοινώνησε με τον ομόλογό του στη Μπέτις για να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του συλλόγου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από