Πρώτη σε γκολ η επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα

«Φωτιές» πετάει η επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα, έχοντας σημειώσει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η φορμαρισμένη τριπλέτα της Μπαρτσελόνα αποτελείται από τους Λεβαντόφσκι, Γιαμάλ αλλά και Ραφίνια, οι οποίοι έχουν σημειώσει συνολικά 23 τέρματα και βάζουν την υπογραφή τους ως η πιο πετυχημένη τριάδα επιθετικών στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η πρώτη ήττα των «Μπλαουγκράνα» στην La Liga ξεπεράστηκε δυναμικά, καθώς η επιστροφή τους ήταν άκρως δυναμική στην αγωνιστική κόντρα στην Αλαβές με τελικό σκορ 3-0.

Διαβάστε επίσης: Ένας όχι άσχημος βαθμός, ένα… καρτ ποστάλ και μια ωφέλιμη διακοπή

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, η ομάδα του Φλικ πέτυχε το τρίποντο και είναι στην κορυφή αλλά και στο +3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τρεις εβδομάδες πριν από το μεγάλο clasico.

Ο Πολωνός φορ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής La Liga αφού έφτασε τα 10 προσωπικά τέρματα και πατάει… γκάζι για την συνέχεια της σεζόν.

Πίσω από την τριάδα των Καταλανών βρίσκεται η «τριπλέτα» της Μπάγερν, με Κέιν, Ολίσε και Μουσιάλα οι οποίοι έχουν συνολικά 18 γκολ στην Bundesliga, ενώ η τριάδα της αιώνιας αντιπάλου Ρεάλ, με Εμπαπέ, Βινίσιους και Ροντρίγκο έχει πετύχει μέχρι στιγμής 14 γκολ στην La Liga.

Επιμέλεια: Χριστίνα Κουλουκούρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από