Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Ο Σούσιτς τη σόκαρε στο 84′

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Ο Σούσιτς τη σόκαρε στο 84′

Μπλόκο της Σοσιεδάδ στην Ατλέτικο με τον Σούσιτς στο 84' να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 84' (1-1)

«Γκέλα» για την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 9η αγωνιστική της La Liga.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην ανώτερη Σοσιεδάδ, που άξιζε ακόμη και τη νίκη. Ο Άλβαρες άνοιξε το σκορ μόλις στο 1′, ο Σούσιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 84′. Τρίτη η Ατλέτικο με 17 βαθμούς, 15η η Σοσιεδάδ με 9 πόντους.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο το ματς, καθώς μόλις στο 1′ προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Χούλιαν Άλβαρες που έδωσε από πολύ νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο σουτ.

Στη συνέχεια η Σοσιεδάδ ήταν ανώτερη, προσπάθησε να αντιδράσει, είχε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 13′ με τους Ζουμπελντία και Αγκέρ αλλά τον Όμπλακ να αποκρούει δις, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 0-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο και εν τέλει η ανωτερότητά τους καρποφόρησε στο 84′. Ο Λούκα Σούσιτς έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ από μακριά και η μπάλα πήγε στο δεξί παραθυράκι της εστίας, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται χάρη σε αυτό το όμορφο γκολ του Κροάτη μέσου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ