Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2-0: Επέστρεψε στις νίκες με τρομερό Βαλβέρδε

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2-0: Επέστρεψε στις νίκες με τρομερό Βαλβέρδε

Με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να σκοράρει και να δίνει μία ασίστ, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Βιγιαρεάλ με 2-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ισπανία και Ευρώπη (1-1 με Ατλέτικο, ήττα 1-0 από τη Λιλ), η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας της Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της La Liga.

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι «καθάρισε» την αναμέτρηση χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Βαλβέρδε που είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

O αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους «μερένγκες» καθώς άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό της συνάντησης. Ο Λούκα Μόντριτς εκτέλεσε το κόρνερ, στρώνοντας την μπάλα εκτός περιοχής στον Βαλβέρδε, ο οποίος κοντρόλαρε, ζύγισε το πόδι του και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι Μαδριλένοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο δεύτερο μέρος σημείωσαν ακόμα ένα γκολ. Στο 73′ οι παίκτες της Ρεάλ άλλαξαν ωραία την μπάλα, o Oυρουγουανός μέσος βρήκε τον Βινίσιους και ο Βραζιλιάνος μιμήθηκε τον συμπαίκτη του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από μακριά για το τελικό 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λεγανές-Βαλένθια 0-0
Εσπανιόλ-Μαγιόρκα 2-1
Χετάφε-Οσασούνα 1-1
Λας Πάλμας-Θέλτα 0-1
Βαγιαδολίδ-Ράγιο Βαγεκάνο 1-2
Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 2-0

Το υπόλοιπο πρόγραμμα (6/10) της 9ης αγωνιστικής:

15:00 Χιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο
17:15 Αλαβές-Μπαρτσελόνα
19:30 Σεβίλλη-Μπέτις
22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Η βαθμολογία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ