Λαπόρτα: «Ο Φλικ κάνει εξαιρετική δουλειά – Είναι μελετητής και παθιασμένος με την Μπάρτσα»

O Zoάν Λαπόρτα έπλεξε το εγκώμιο του Χάνσι Φλικ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι παθιασμένος με την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν, με τον Χάνσι Φλικ να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην εικόνα που δείχνουν οι Καταλανοί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ο Ζοάν Λαπόρτα το αναγνωρίζει αυτό, και σε δηλώσεις του αποθέωσε τον Γερμανό τεχνικό, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ότι είναι παθιασμένος με τους «μπλαουγκράνα».

Oι δηλώσεις του Ζοάν Λαπόρτα:

«Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Ο προπονητής μας τα πάει πολύ καλά. Δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Οι τραυματισμοί είναι πρόβλημα αλλά μέχρι στιγμής τους ξεπερνάμε. Τώρα μερικοί σημαντικοί παίκτες αναρρώνουν και περιμένουμε τον Ντε Γιονγκ, ο οποίος έχει ήδη μπει για λίγα λεπτά, καθώς και τους Φερμίν Λόπεθ, Ντάνι Όλμο και Γκάβι. Τα παιχνίδια είναι πολλά και το καλεντάρι μας υποχρεώνει να έχουμε μεγάλες και ανταγωνιστικές ομάδες. Η συμβολή της ομάδας νέων δίνει πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Φλικ κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι πολύ επαγγελματίας προπονητής και διαχειρίζεται πολύ καλά την ομάδα. Ο Φλικ έφερε τον αθλητικό μας διευθυντή. Έπρεπε να δώσουμε νέα ώθηση και ο Χάνσι ξέρει ότι οι καλύτερες στιγμές της Μπάρτσα ήταν με πολλούς νέους παίκτες που ενισχύθηκαν με παίκτες κορυφαίου επιπέδου που έχουμε υπογράψει. Είναι μελετητής και παθιασμένος με την Μπάρτσα. Τα πάει πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από