Ρεάλ και Άρσεναλ θέλουν τον… επόμενο Τιάγκο Σίλβα

Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του νεαρού στόπερ της Παλμέιρας Βίτορ Ρέις

Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού της Παλμέιρας, Βίτορ Ρέις.

Ο Βραζιλιάνος έχει «βαφτιστεί» από τα μέσα της χώρας του ως ο επόμενος Τιάγκο Σίλβα και όπως ήταν φυσικό, η περίπτωση του, απασχολεί και μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ που είναι διατεθειμένα να αφαιρέσουν από το ταμείο τους το ποσ0 τον 60 εκ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Γκαγκάτσης: «Τελικός σε γεμάτο ΟΑΚΑ»

Βέβαια, ο Ρέις, έχει συμβόλαιο ,με τον βραζιλιάνικο σύλλογο έως το Δεκέμβριο του 2028, ενώ η ρήτρα του έχει οριστεί στα 100 εκ. ευρώ!

Ο Ρέις, είναι αρχηγός της εθνικής ελπίδων της Βραζιλίας, υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, με τη διοίκηση της «αλβιβέρδε» να του δίνει τις καλύτερες αποδοχές που έχουν δοθεί ποτέ στη Βραζιλία σε παίκτη τέτοιας ηλικίας, περίπου δύο εκατ. δολάρια.

Η Παλμέιρας, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα, έχει αποφασίσει να τον κρατήσει στην ομάδα έως το επόμενο καλοκαίρι, εκτιμώντας πως η συμμετοχή του στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων θα εκτινάξει ακόμη περισσότερο το κασέ του. Ο Ρέις είναι βασικός ήδη στην ομάδα του Σάο Πάολο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από