Επέκτεινε το συμβόλαιο του άτυχου Μπερνάλ η Μπαρτσελόνα – Στα 500 εκατ. ευρώ η ρήτρα!

Επέκτεινε το συμβόλαιο του άτυχου Μπερνάλ η Μπαρτσελόνα – Στα 500 εκατ. ευρώ η ρήτρα!

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα ο Μαρκ Μπερνάλ, με τους Καταλανούς να βάζουν και μία τεράστια ρήτρα στον νεαρό άσο που χάνει όλη τη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Η Μπαρτσελόνα επέκτεινε το συμβόλαιο του Μαρκ Μπερνάλ έως το 2026 με οψιόν για άλλα τρία χρόνια, ενώ όρισε ρήτρα εξαγοράς του 17χρονου μέσου τα 500 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός άσος υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) κατά τη νίκη της «Μπάρτσα» με 2-1 στη Ράγιο Βαγιεκάνο τον περασμένο μήνα, αναγκαζόμενος να βγει από το γήπεδο στα τελευταία λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Η «απάντηση» του team Αλμέιδα και η σχέση που δημιουργεί η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

«Προϊόν» των ποδοσφαιρικών «φυτωρίων» των «μπλαουγκράνα» (La Masia), ο Μπερνάλ έχει πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, μετά το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα κόντρα στη Βαλένθια.

«Ο Μαρκ Μπερνάλ ήταν, μέχρι τον ατυχή τραυματισμό του, ο παίκτης που είχε προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση στην αρχή της σεζόν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα (30/9).

«Αφού εντάχθηκε στον προπονητή Χάνσι Φλικ στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Γερμανός προπονητής ήταν βέβαιος ότι ήταν έτοιμος να ανέβει στο επόμενο επίπεδο.

Ο σύλλογος είναι πεπεισμένος ότι είναι μια υπέροχη επένδυση για το μέλλον και έχει αντικατοπτρίσει αυτή την πεποίθηση με τη σημερινή νέα συμφωνία» κατέληξε η επίσημη ανακοίνωση των Καταλανών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ