Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Θρίλερ και η μπίλια στο «Χ»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Θρίλερ και η μπίλια στο «Χ»

Ισοπαλία στο Metropolitano ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ – Άνοιξε το σκορ ο Μιλιτάο στο 64’, ισοφάρισε ο Κορέα στο 90+5’.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Μαδρίτης, με τις Ατλέτικο και Ρεάλ να έρχονται ισόπαλες 1-1, για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 64’ με τον Μιλιτάο και όλα έδειχναν ότι θα φύγουν με το διπλό από Metropolitano, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90+5’ με τον Κορέα.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις μήνες από το απόλυτο έπος: Η ημέρα που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League (vids)

Μετά την ισοπαλία, η Ρεάλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 18 πόντους, ενώ η Ατλέτικο είναι στην 3η με 16.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διεκόπη στο δεύτερο ημίχρονο για 20 λεπτά, μετά από ρίψεις αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στην Ατλέτικο. Στο 8’ ο Άλβαρες απέφυγε τον Ρούντιγκερ και σούταρε, αλλά ο Κουρτουά έδιωξε.

Στο 16’ ο Βαλβέρδε απάντησε στην ευκαιρία του Άλβαρες, αλλά ο Όμπλακ απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 35’ ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο είπε «όχι» και στον Βινίσιους.

Στο 50’ η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ροντρίγκο, αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου έφυγε άουτ. Στο 64’ τελικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0.

O Βινίσιους έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Μιλιτάο κατέβασε στο πίσω δοκάρι και με φοβερό σουτ έγραψε το 1-0 για τη «Βασίλισσα».

Τρία λεπτά αργότερα το παιχνίδι διεκόπη, καθώς οι οπαδοί της Ατλέτικο έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από περίπου 20 λεπτά, το ματς ξεκίνησε και πάλι.

Στο 73’ ο Όμπλακ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Βινίσιους, ενώ στο 89’ ο Έντρικ δοκίμασε το πόδι του από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Όλα έδειχναν ότι η Ρεάλ θα φύγει με το διπλό από το Metropolitano, αλλά η Ατλέτικο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Στο 90+5’ ο Κορέα έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ και με υποδειγματικό τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 90+9′ αποβλήθηκε ο Γιορέντε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένες, Μολίνα (46’ Κόκε), Ρεϊνίλντο (75’ Γκαλάν), Λε Νορμάν, Γιορέντε, Ντε Πολ, Γκάλαχερ (70’ Κορέα), Γκριεζμάν, Άλβαρες (75’ Ρικέλμε), Σέρλοθ (55’ Λίνο)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Μόντριτς (86′ Βάθκεθ), Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Μπέλινγκχαμ, Ροδρίγο, Βινίσιους (87′ Έντρικ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ