«Τσίμπησε» βαθμό στο Σαν Μαμές η Σεβίλλη με αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα της Μπιλμπάο (1-1,vid)

Με τον νεαρό πορτιέρε Άλεξ Παντίγια να μπαίνει ως αλλαγή για την Μπιλμπάο και να βάζει αυτογκόλ στις καθυστερήσεις, η Σεβίλλη έμεινε «όρθια» στη χώρα των Βάσκων παίρνοντας ένα βαθμό

«Αυτοκτονία» για την Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία έχασε την ευκαιρία πετύχει μια εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Oι Βάσκοι προηγήθηκαν από νωρίς με γκολ του Μικέλ Γιαουρεγκιθάρ, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με την ομάδα Ανδρών της Αθλέτικ και το πανηγύρισε έξαλλα.

Διαβάστε επίσης: Με Μπακαγιόκο και Ζίβκοβιτς η 11άδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη

Παρ’ όλα αυτά, μετά το 80′ έγιναν απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πορτιέρε της Μπιλμπάο, Χουλέν Αγκιρεθάμπαλα, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ ως τελευταίος παίκτης, καθώς «γκρέμισε» τον Ματέο Μεχία λίγο πριν αυτός βρεθεί μόνος του με την εστία!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μπιλμπάο να αλλάξει τερματοφύλακα, με τον νεαρό Άλεξ Παντίγια να περνά στην αναμέτρηση. Ο 21χρονος, όμως εξελίχθηκε σε «μοιραίο» για την ομάδα του, αφού στο 90’+2′ είδε την μπάλα να πηγαίνει μετά από δυνατή σέντρα του Ετζούκε στο κεφάλι αμυντικού του, στο δοκάρι και έπειτα πάνω στον ίδιο, πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1…

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αγιρεθαμπάλα, Λέκουε, Νούνιεθ, Παρέδες, Ντε Μάρκος (71’ Γιούρι), Χαουρεγιθάρ, Βέσγα (59’ Γουρουθέτα), Ουνάι Γκόμεθ (59’ Ντε Γαλαρέτα), Μπερενγκέρ (71’ Κανάλες), Ι.Ουίλιαμς, Ν.Ουίλιαμς (85’ Παντίγια)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Μπάρκο (46’ Χουάνλου), Νιανζού, Καρμόνα (80’ Πεδρόσα), Μπαντέ, Αγκουμέ, Γκουντέλι, Πεκέ (80’ Μεχία), Λουκεμπάκιο, Ετζούκε, Ιεανάτσο (60’ Σούσο)

Δείτε το απίθανο αυτογκόλ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από