Ο τρομερός Άσπας βραβεύτηκε από τη Θέλτα για τις 500 εμφανίσεις του κι εκείνος της «χάρισε» βαθμό μπαίνοντας ως αλλαγή (pic,vid)

Iστορία έγραψε ο Ιάγο Άσπας στην αναμέτρηση της Θέλτα με τη Χιρόνα, καθώς στην 500η του εμφάνιση με τους Γαλιθιάνους πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 81ο λεπτό

Δεν σταματά να γράφει ιστορία στο Βίγκο ο Ιάγο Άσπας!

Ο εμβληματικός αρχηγός της Θέλτα βραβεύθηκε για τις 500 εμφανίσεις που έχει κάνει με το σύλλογο και μάλιστα της χάρισε και έναν βαθμό μετά το 1-1 στο Βίγκο με την Τζιρόνα για την 8η αγωνιστική της LaLiga.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις μήνες από το απόλυτο έπος: Η ημέρα που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League (vids)

Ο 37χρονος επιθετικός τιμήθηκε για το εντυπωσιακό του αυτό milestone όμως ξεκίνησε από τον πάγκο την αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να πληγώνουν τη Θέλτα και να παίρνουν προβάδισμα στο 38′ με τον Γιανγκέλ Ερέρα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κλαούντιο Χιράλδες προχώρησε σε πολλές αλλαγές, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. Στο 58′ μπήκε ο Τάσος Δουβίκας, ενώ στο 65′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποθέωση ο Άσπας. Αυτός ήταν και που έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους, αφού με πλασέ από κοντά έγραψε το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από