Σοσιεδάδ – Βαλένθια 3-0: Επιτέλους νίκη για τους Βάσκους

Σοσιεδάδ – Βαλένθια 3-0: Επιτέλους νίκη για τους Βάσκους

Επιστροφή στις νίκες για τη Σοσιεδάδ που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Βαλένθια και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Η Σοσιεδάδ επέστρεψε στις νίκες καθώς «καθάρισε» με 3-0 στο «Ανοέτα» τη Βαλένθια για την 8η αγωνιστική της La Liga παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κούμπο μετά από λάθος έκανε το 1-0 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 38′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αγκέρντ. Στο 80′ οι Βάσκοι έφυγαν στην κόντρα με τον Μπράις Μέντεθ, ο οποίος πάτησε περιοχή και πάσαρε στον Όσκαρσον που με πλασέ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Όσκαρσον από ασίστ του Γκόμεθ.

Διαβάστε επίσης: Γιουσούφ Γιαζιτσί: Αυτό είναι το «10» το καλό του Ολυμπιακού! (vids)

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Αραμπούρου(85’ Μαγκουναθελάγια), Θουμπέλδια, Αγκέρντ, Λόπεθ, Σέρχιο Γκόμεθ, Κούμπο(85’ Ελουστόνδο), Θουμπιμέντι, Σούκιτς(76’ Μπράις Μέντεθ), Μπαρενετσέα(60’ Τουριέντες), Οριανθάμπαλ(60’ Όσκαρσον)

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Μοσκέρα, Ταρεγκά, Βάσκεθ(37’ Κορέια), Λόπεθ(62’ Κανός), Ριόχα, Πεπέλου(78’ Μπαρενετσέα), Γκιγιαμόν(78’ Αλμέιδα), Ντούρο, Γκέρα(62’ Ντάνι Γκόμεθ).

Χωρίς νικητή στο Βαγιέκας

Νωρίτερα, ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς μεταξύ της Βαγιεκάνο και της Λεγανές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Καμέλο (8′), αλλά η ομάδα του Μπόρχα Χιμένες πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Κρουζ στο 55ο λεπτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ