Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Λύτρωση στο 90′ με Άλβαρες για τους «ροχιμπλάνκος»

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Λύτρωση στο 90′ με Άλβαρες για τους «ροχιμπλάνκος»

Με γκολ του Άλβαρες στο 90' η Ατλέτικο νίκησε με 1-0 στην έδρα της Θέλτα και ανέβηκε στην τρίτη θέση πριν υποδεχτεί τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Μεγάλο διπλό για την Ατλέτικο στο Βίγκο! Με γκολ του Άλβαρες στο 90′ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 1-0 της Θέλτα και ανέβηκε στην τρίτη θέση, λίγες μέρες πριν υποδεχτεί στο «Μετροπολιτάνο» την Ρεάλ.

Καρέιρα και Γκριεζμάν είχαν από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα του ματς, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει άλλη φάση ουσιαστικά. Στο 56′ ο Μπόρχα Ιγκλέσιας έκανε τρομερή ενέργεια και σουτ το οποίο σταμάτησε με σπουδαία επέμβαση ο Όμπλακ.

Διαβάστε επίσης: Λιόν – Ολυμπιακός 2-0: Το πάλεψε, αλλά… (vids)

Στο 81′ ο Ρικέλμε με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ο Γκουάιτα έκανε μεγάλη επέμβαση και στο 90′ η Ατλέτικο βρήκε το γκολ όταν από σέντρα του Γκριεζμάν ο Άλβαρες έκανε προβολή και έγραψε το 0-1.

Θέλτα: Γκουάιτα, Μανκίγιο (70’ Ροντρίγκεθ), Στάρφελτ, Μάρκος Αλόνσο, Καρέιρα, Μπελτράν, Σοτέλο (84’ Ροντρίγκεθ), Άλβαρεθ, Άσπας (84’ Μοριμπά), Σβέντμπεργκ (70’ Γκονσάλεθ), Ιγκλέσιας (76’ Δουβίκας)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Μολίνα (84’ Κορέα), Λε Νορμάντ, Χιμένεζ, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε, Κόκε (54’ Άλβαρεζ), Γκάλαχερ, Σιμεόνε (65’ Ρικέλμε), Γκριεζμάν, Σόρλοτ (64’ Ντε Πολ)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ