Διπλό στη Βαρκελώνη με Πέρεθ η Βιγιαρεάλ (1-2) – Από έναν βαθμό για Λας Πάλμας και Μπέτις (1-1)

Διπλό στη Βαρκελώνη με Πέρεθ η Βιγιαρεάλ (1-2) – Από έναν βαθμό για Λας Πάλμας και Μπέτις (1-1)

Με δύο γκολ του Αγιόθε Πέρεθ η Βιγιαρεάλ νίκησε με 2-1 στην έδρα της Εσπανιόλ ενώ Λας Πάλμας και Μπέτις έμειναν στο 1-1.

Σπουδαία νίκη για τη Βιγιαρεάλ που επικράτησε με 2-1 στη Βαρκελώνη της Εσπανιόλ χάρη σε δύο γκολ του Αγιόθε Πέρεθ. Η ομάδα του Μαρθελίνο άφησε πίσω της τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση.

Μόλις στο 6′ η Βιγιαρεάλ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Ακχομάχ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαρσία. Στο 45+1′ η Εσπανιόλ άνοιξε το σκορ όταν ο Τεχέρο εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ προς τον Γιόφρε, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσέριν υπέγραψε ως το 2028 με τον Παναθηναϊκό! (pics)

Η απάντηση της Βιγιαρεάλ ήρθε πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45+5′ με κεφαλιά του Αγιόθε Πέρεθ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπαένα. Στο 51′ το «κίτρινο υποβρύχιο» απείλησε με δυνατό σουτ του Ακχομάχ και στο 63′ πήρε το προβάδισμα όταν ο Μπαένα βρήκε με κάθετη τον Αγιόθε Πέρεθ, ο οποίος υποδέχτηκε ωραία την μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-2.

Εσπανιόλ: Γκαρσία, Ολιβάν (72’ Ουνουβάρ), Καμπρέρα (46’ Σέρχι Γκόμεθ), Κουμπούλα, Ελ Χιλάλι, Τεχέρο (64’ Ρομέρο), Κραλ, Λοθάνο (72’ Γκράγκερα), Γιόφρε (80’ Καρδόνα), Βελίζ (72’ Τσεντίρα), Πουάδο

Βιγιαρεάλ: Κόντε, Κίκο Φεμενία, Κόστα (74’ Ναβάρο), Αλμπιόλ (35 Μπαγί), Καρδόνα, Γκέιγ, Κομεσάνια, Ακχομάχ (80’ Τεράτς), Μπαένα (66’ Ντένις Σουάρεθ), Μπάρι, Αγιόθε Πέρεθ (74’ Πεπέ)

Χωρίς νικητή στα Κανάρια

Ούτε τώρα κατάφερε η Λας Πάλμας να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη σεζόν καθώς έμεινε στο 1-1 με την Μπέτις. Από ασίστ του Ροσάδα στο 9′ ο Μολέιρο έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 45′ ήρθε το 1-1 με τον Λο Σέλσο από ασίστ του Ντιαό.

Λας Πάλμας: Σίλεσεν, Ροσάδα, Χουάνμα, Α.Μουνιόθ, ΣΙνγκράβεν (46’ Ραμίρεζ), Λιοντίς (75’ Μουνιόθ), Εσούγκο (75’ Πεχίνο), Ροντρίγκεθ, Μολέιρο (83’ Γιανουζάι), Σάντρο (44’ ΜακΜπέρνι), Σίλβα

Μπέτις: Σίλβα, Ρουίμπαλ, Γιορέντε, Νάταν, Περόντ, Ρόκα (64’ Αλτιμίρα), Λο Σέλσο (82’ Λοσάδα), Τζόνι, Εζαζούλι (75’ Άβιλα), Φορνάλς, Ντιαό (64’ Μπακαμπού)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ