Μπαρτσελόνα – Χετάφε 1-0: Δεν σταματάει πουθενά το «τρένο» του Φλικ

Μπαρτσελόνα – Χετάφε 1-0: Δεν σταματάει πουθενά το «τρένο» του Φλικ

Ένα γκολ του Λεβαντόφσκι ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα που «καθάρισε» με 1-0 τη Χετάφε και έκανε το 7Χ7 στη La Liga.

Ούτε η Χετάφε κατάφερε να σταματήσει την αρμάδα του Χάνσι Φλικ. Ένα γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χάρισε την έβδομη σερί νίκη στην Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 1-0 στο «Μονζουίκ» των Μαδριλένων και επέστρεψε στο +4 από τη δεύτερη Ρεάλ.

Η Χετάφε ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη όταν στο 8’ ο Πέρεθ έκανε την κεφαλιά από θέση βολής, αλλά ο Πένια μπλόκαρε. Χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρία, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει στο 19’ όταν ο Κουντέ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο τερματοφύλακας της Χετάφε δεν εκτίμησε καλά τη φάση και ο Λεβαντόσφακι έκανε από κοντά το 1-0 με το έβδομο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ 3-1: «Λύγισε» στην Πόλη ο Δικέφαλος

Στο 31’ ο Πολωνός σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και δύο λεπτά μετά είδε τον Σόρια να του στερεί το γκολ με ωραία επέμβαση. Ένα σουτ του Γιαμάλ ήταν η τελευταία καλή στιγμή σε ένα ημίχρονο με λιγοστές ευκαιρίες.

Υποτονικά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Γιαμάλ στο 59’ να φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά ο Σόρια με τρομερή επέμβαση έβγαλε το υπέροχο σουτ του 17χρονου άσου. Ο Έρικ Γκαρθία στο 78’ αστόχησε ολομόναχος και τέσσερα λεπτά μετά ο Κουντέ βρήκε με μαγική μπαλιά τον Ραφίνια, αλλά και αυτός δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά. Η Μπάρτσα δεν «καθάρισε» το ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αλλά στο 90+4′ ο Πένια έκανε «τσάφ» από θέση βολής.

Μπαρτσελόνα: Ινιάκι Πένια, Κουντέ, Κουμπαρσί (88’Φορτ), Ινίγο Μαρτίνεθ, Μπαλντέ (88’Ζεράρ), Κασαδό, Έρικ Γκαρθία, Πάμπλο Τόρε (63’Φεράν Τόρες), Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι (76’Πέδρι).

Χετάφε: Σόρια, Ιγκλέσιας, Ντζενέ (87’Ρίκο), Αλντερέτε, Μπεροκάλ, Άλεξ Σόλα, Αλενιά (63’Μαγιοράλ), Μιγιά, Γέλου (63’Αραμπάρι), Κάρλες Πέρεθ, Ούτσε (79’Γιλντιρίμ).

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ