Οριστική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Σέζνι: Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται (pic)

Οριστική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Σέζνι: Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται (pic)

Ο Βόιτσεχ Σέζνι θα είναι, όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός κίπερ αναμένεται να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει με τους «μπλαουγκράνα».

Οριστική φαίνεται πως είναι η επάνοδος του Βόιτσεχ Σέζνι στους αγωνιστικούς χώρους για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Ο 34χρονος Πολωνός τερματοφύλακας αναμένεται να ξαναφορέσει τα γάντια του για χάρη των «μπλαουγκράνα», αφού η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική.

Ο Σέζνι αναμένεται να περάσει αύριο (26/6) από ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Το ίδιο ανέφερε και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο μέσω tweet στην πλατφόρμα του «Χ», επιβεβαιώνοντας και ο ίδιος την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Η «μάχη» για τη 14η θέση στο ranking της UEFA: Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και το… προσπέρασμα στην Ελβετία

Ο Πολωνός πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως σταματάει το ποδόσφαιρο, όμως αυτό άλλαξε όταν παρουσιάστηκε η προοπτική της Μπάρτσα, η οποία δεν τον άφησε ασυγκίνητο, κάνοντάς τον να πάρει πίσω όσα υποστήριξε τον Αύγουστο, φορώντας την φανέλα της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ