Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ

Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Αλαβές και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Ο Εμπαπέ σημείωσε το πρώτο του γκολ σε open play στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 με αντίπαλο την Αλαβές και στο 80ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Αρντά Γκιουλέρ.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, ο Γάλλος επιθετικός του ζήτησε από μόνος του να βγει από το παιχνίδι, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και δεν θέλησε να το ρισκάρει περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου: «Το καλοκαίρι ενισχυθήκαμε σημαντικά – Να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις»

Η ανησυχία των ανθρώπων της «Βασσίλισας» όπως είναι φυσικό ήταν έντονη και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος ο Γάλλος σούπερ σταρ θα χρειαστεί να μείνει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα. Θα χάσει, επίσης, την αναμέτρηση με τη Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή με την Βιγιαρεάλ επίσης για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Επίσης δεν θα να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στα παιχνίδια με Ισραήλ και Βέλγιο για το Nations League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ