Ο Σέζνι είπε το «ναι» στη Μπαρτσελόνα κι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση

Όλο και πιο κοντά στη Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των Καταλανών

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να πέρασε σαν… σίφουνας από το «Θεράμικα», επικρατώντας με 5-1 της Βιγιαρεάλ, ωστόσο επέστρεψε… λαβωμένη στη Βαρκελώνη, αφού έχασε για όλη τη σεζόν τον αρχηγό της και βασικό τερματοφύλακά της Μαρκ Αντρέ Τερ-Στέγκεν.

Ο Γερμανός κίπερ υπέστη ρήξη επιγονατίδιου συνδέσμου και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 8 μήνες, αναγκάζοντας του Καταλανούς να βγουν στην αγορά προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεγάλες εκπλήξεις στη Λιόν ο «Μεντί»

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο Βόιτσεχ Σέζνι έχει ήδη αποδεχτεί την προοπτική της Μπαρτσελόνα και είναι διατεθειμένος να… αναβάλει την απόσυρση του από την ενεργό δράση και να επιστρέψει άμεσα για λογαριασμό των μπλαουγκράνα.

Όπως αποκαλύπτει το «Relevo» ο Πολωνός τερματοφύλακας έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του για την απόφαση του και πλέον όλα είναι στο χέρι της Μπάρτσα.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Σέζνι, με τον Κέιλορ Νάβας να βρίσκεται επίσης ανάμεσα στους τερματοφύλακες που εξετάζονται για την αντικατάσταση του Τερ Στέγκεν.

Ο Πολωνός κίπερ έχει μιλήσει ήδη με τον συμπατριώτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εκτιμά την εμπειρία του Σέζνι ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Άρσεναλ, Ρόμα και Γιουβέντους με μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από