Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 3-2: Το έκανε θρίλερ, αλλά γλίτωσε το κάζο

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 3-2: Το έκανε θρίλερ, αλλά γλίτωσε το κάζο

Η Ρεάλ προηγήθηκε με 3-0 της Αλαβές και φάνηκε να τελειώνει το ματς, αλλά οι Βάσκοι μείωσαν σε 3-2 και άγχωχαν τη «Βασίλισσα» που κράτησε τελικά τη νίκη λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Τα… είδε όλα κόντρα στην Αλαβές η Ρεάλ, αλλά απέφυγε το απόλυτο κάζο! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είδε το γρήγορο 3-0 να γίνεται 3-2 από τους Βάσκους προς το τέλος του ματς στο «Μπερναμπέου», έπαιξε με τη φωτιά, αλλά πήρε τελικά το τρίποντο στην έβδομη αγωνιστική της La Liga και πάει χωρίς άλλες απώλειες στο ντέρμπι της Κυριακής (29/9, 22:00) με την Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο». Στο -1 από την Μπαρτσελόνα αλλά με ματς περισσότερο η «Βασίλισσα».

Σε ένα ημίχρονο χωρίς ευκαιρίες, η Ρεάλ κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές. Μόλις στα 55 δευτερόλεπτα ο Βάσκεθ έκανε το 1-0 από κοντά μετά από όμορφη ενέργεια και γύρισμα του Βινίσιους. Αυτό μάλιστα ήταν το πιο γρήγορο γκολ στο πρωτάθλημα φέτος. Στο 22′ ο Εμπαπέ σκόραρε μετά από ωραίο συνδυασμό, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Στο 40′ όμως ο Γάλλος έπαιξε το 1-2 με τον Μπέλινγκχαμ και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0.

Διαβάστε επίσης: Η δήλωση-φωτιά του Αταμάν για Ολυμπιακό

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ροντρίγκο να κάνει το 3-0 στο 48′ με υπέροχη ατομική ενέργεια από τα δεξιά. Ο Βινίσιους στο 52′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ και μετά το 60′ ο ρυθμός άρχισε να πέφτει. Στο 73′ πάντως ο Εντρίκ με σουτ που κόντραρε βρήκε δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά μετά το ίδιο συνέβη και σε ωραίο πλασέ του Ρεμπάς. Κι εκεί που όλοι πίστεψαν πως τα πάντα είχαν τελειώσει, η Αλαβές ήρθε να τους διαψεύσει.

Με υπέροχο πλασέ του Μπεναβίδες στο 85′ έκανε το 3-1 και ένα λεπτό μετά, από μπαλιά του σκόρερ, ο Γκαρσία βγήκε τετ α τετ με τον Κουρτουά και έγραψε το 3-2. Η Ρεάλ αγχώθηκε, η Αλαβές δεν είχε τίποτα να χάσει και πίεσε μέχρι το φινάλε για την ισοφάριση, αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν κατάφερε να δημιουργήσει. Αντίθετα, ο Εντρίκ είχε μία πολύ μεγάλη στιγμή για το 4-2 στις καθυστερήσεις.

Ρεάλ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Μιλιτάο (80’ Βαγιέχο), Μεντί, Βαλβέρδε (69’ Μόντριτς), Τσουαμενί, Μπέλινγκχαμ, Ροδρίγο (69’ Έντρικ), Βινίσιους (89’ Φραν Γκαρσία), Εμπαπέ (80’ Γκιουλέρ)

Αλαβές: Σιβέρα, Ντιαρά, Αμπκάρ (46’ Γουρίδι), Μανού Σάντσεθ (71’ Πίκα), Μουρίνιο, Μπεναβίδες, Βιγιαλίμπρε (71’ Κικε Γκαρσία), Μπλάνκο (60’ Γκεβάρα), Κονέτσνι, Νοβόα, Ρομέρο (60’ Ρεμπά

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ