Τρομερή αντίδραση Εμπαπέ: «Δεν καταλαβαίνω ούτε μία λέξη» (vid)

Τρομερή αντίδραση Εμπαπέ: «Δεν καταλαβαίνω ούτε μία λέξη» (vid)

Ο Ζοάν Γκαρθία, προσπάθησε να αποσυντονίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ πριν από το πέναλτι, ωστόσο ο επιθετικός της Ρεάλ απάντησε πως δεν μπορούσε να καταλάβει ούτε λέξη.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Εσπανιόλ, πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ της Ρεάλ από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Γάλλος σούπερ σταρ εκτελέσει το πέναλτι, ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ, Ζοάν Γκαρθία, τον πλησίασε με στόχο να τον αποσυντονίσει.

Διαβάστε επίσης: «Έπεσε» το αφήγημα για το χέρι του Μουκουντί: Η UEFA και η παραδοχή για το πέναλτι του Κουκουρέγια (vids)

Ο τερματοφύλακας των Καταλανών ξεκίνησε το trash talking απέναντι στον Εμπαπέ ο οποίος ωστόσο του απάντησε με ειλικρίνεια πως δεν μπορούσε να καταλάβει λέξη από τα όσα του έλεγε ο κίπερ των φιλοξενούμενων.

«Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε μια γ@μhμενh λέξη από όσα μου λες», του τόνισε ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, γελώντας με τον Λούκας Βάσκεθ που ήταν ακριβώς δίπλα να γελάει επίσης με τη συζήτηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ