Απίστευτο: Έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο αλλά θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα για να «καλύψει» το κενό του Τερ Στέγκεν

Απίστευτο: Έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο αλλά θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα για να «καλύψει» το κενό του Τερ Στέγκεν

Απίστευτη απόφαση από πρώην «μπλαουγκάρνα» κίπερ που ζητά να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα παρότι αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο, για να αναπληρώσει το κενό του Μαρκ Τερ Στέγκεν.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε στο «Λα Θεράμικα» 5-1 της Βιγιαρεάλ και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της La Liga και στο +4 από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Μαρκ Τερ Στέγκεν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου επισκίασε το αποτέλεσμα και αποδείχθηκε σοβαρότατος, αφού ο Γερμανός θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 8 μήνες.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρουν οι εικόνες από τα επεισόδια μετά το Κορωπί – Αχαρναϊκός (vid)

Παρόλα αυτά, ένας πρώην «μπλαουγκράνα» τερματοφύλακας, ο Κλαούντιο Μπράβο, είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην ενεργό δράση, αφού είχε αποσυρθεί πριν από έναν μήνα από την Μπέτις και έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Ο λόγος; Για να «καλύψει» το κενό που αφήνει πίσω του ο Τερ Στέγκεν, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Βιγιαρεάλ και να βοηθήσει τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ