Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα: Ρήξη επιγονατιδικού τένοντα ο Τερ Στέγκεν – Πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Τερ Στέγκεν, με την Μπαρτσελόνα να ενημερώνει ότι υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 8 μήνες.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Βιγιαρεάλ για την 6η αγωνιστική της ισπανικής La Liga, με την αντίδρασή του ίδιου , αλλά και των γύρω του να δείχνουν πως δεν επρόκειτο για κάτι απλό.

Διαβάστε επίσης: Σάσα Βεζένκοφ: Εύκολοι πόντοι και ασφάλεια στα ριμπάουντ – Τι έκανε στα φιλικά του Ολυμπιακού (vids)

Τελικά, όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα», μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος Γερμανός γκολκίπερ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του πόδι και θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.

Έτσι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 8 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Έτσι η Μπαρτσελόνα αναγκάζεται να προβεί ενδεχομένως σε μεταγραφή είτε τώρα, είτε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να καλύψει το πολύ μεγάλο κενό του Γερμανού κίπερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από