Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-5: Πέρασε και από το «Ceramica» το… τρένο των Καταλανών

Η ασταμάτητη - εντός των τειχών - Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 (και) τη Βιγιαρεάλ συνεχίζοντας με το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Σοκ με τον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν.

Ακόμη μία απίθανη παράσταση για την Μπαρτσελόνα που άφησε πίσω της την ήττα από τη Μονακό στο Champions League. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ διέλυσε με 5-1 τη Βιγιαρεάλ στο «Ceramica» για την έκτη αγωνιστική της La Liga, συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα και διατήρησε το +4 από τη δεύτερη Ρεάλ. Το αρνητικό της βραδιάς για τους Καταλανούς ο σοβαρός τραυματισμός του Τερ Στέγκεν που θα τον αφήσει εκτός για μήνες.

Ραφίνια και Πεπέ είχαν από μία καλή στιγμή στα πρώτα λεπτά και στο 7′ ο Πίνο σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 17′ ο Γιαμάλ σημάδεψε δοκάρι και στο 20′ ο Τόρε βρήκε κάθετα τον Λεβαντόφσκι που εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Στο 23ο λεπτό ο Πίνο πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο και στο 28’ ο Κόντε έβγαλε με σπουδαία επέμβαση το πλασέ του Λεβαντόφσκι.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1: Τον έσωσε ο Τζούρισιτς

Επτά λεπτά μετά όμως ο Λέβα έκανε το 0-2 με γυριστό μέσα από την περιοχή. Στο 38′ η Βιγιαρεάλ έφυγε στην κόντρα μετά από κάθετη του Μπαένα, ο Πεπέ γύρισε στον Αγιόθε που σε κενό τέρμα έκανε το 1-2. Στο 43′ ο Τερ Στέγκεν έβγαλε με απίθανη επέμβαση το τετ α τετ του Πεπέ και από την εκτέλεση του κόρνερ τραυματίστηκε σοβαρά βγαίνοντας να πιάσει την μπάλα.

Στο 49ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Βιγιαρεάλ που λίγο αργότερα είχε και δοκάρι με τον Αγιόθε και στο 57’ ο Τόρε με όμορφο σουτ έγραψε το 1-3. Στο 67’ η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Λεβαντόφσκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα και στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μπαρί. Στο 74′ ο Ραφίνια με σουτ που κόντραρε έκανε το 1-4 και στο 83′ ο Γιαμάλ με το εξωτερικό βρήκε τον Ραφίνια που με σκαστό σουτ έκανε το 1-5.

Βιγιαρεάλ: Κόντε, Φεμένια, Μπεϊγί, Λόγκαν Κόστα, Κοεμεσάνια (77’ Τεράτς), Παρέχο (69’ Γκέιγ), Καρδόνα, Πίνο (62’ Μπαρί), Μπαένα (77’ Ντένις Σουάρεθ), Αγιόθε, Πεπέ (77’ Ακομάς)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (45+2’ Πένια), Έρικ Γκαρσία, Μαρτίνεθ (80’ Φορτ), Κουντέ, Μαρτίν, Σέρτζι Ντομίνγκεθ (58’ Πάου Βίκτορ), Πέδρι (58’ Κουμπαρσί), Τόρε (58’ Κασαδό), Ραφίνια, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από