Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ 4-1: Αγχώθηκε, αλλά το έκανε εύκολο στο τέλος η «Βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ 4-1: Αγχώθηκε, αλλά το έκανε εύκολο στο τέλος η «Βασίλισσα»

Η Εσπανιόλ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με το αυτογκόλ του Κουρτουά, αλλά η Ρεάλ απάντησε με τέσσερα γκολ για το 4-1 και την τρίτη σερί νίκη της.

Τρίτη σερί νίκη για τη Ρεάλ που για την έκτη αγωνιστική της La Liga επικράτησε με 4-1 της Εσπανιόλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Κουρτουά, αλλά αυτό ήταν και το λάθος τους καθώς η «Βασίλισσα» θύμωσε και απάντησε με τέσσερα γκολ για να πλησιάσει στον πόντο την Μπαρτσελόνα που αύριο παίζει στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Εμπαπέ ενώ μία είχε και ο Γκιουλέρ. Γκολ δεν μπήκε όμως, αλλά ήρθαν όλα μαζεμένα στο δεύτερο μέρος. Από βολέ του Γκαρσία ο Ζοφρέ στο 54′ έφυγε από τα αριστερά, έκανε κάτι σαν σέντρα-σουτ και ο Κουρτουά είδε την μπάλα να χτυπάει στα πόδια του και να μπαίνει γκολ για το 0-1. Κάπου εκεί ξύπνησε η Ρεάλ που χρειάστηκε γκάφα του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ για να ισοφαρίσει.

Διαβάστε επίσης: Παραδέχθηκε το λάθος του ο Παϊρέτο στο φάουλ που έδωσε στον Ντόη

Μετά από απόκρουση του Γκαρσία σε σουτ του Βαλβέρδε στο 58′, ο Μπέλινγκχαμ έκανε γύρισμα, ο Γκαρσία έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Καρβαχάλ σε κενό τέρμα έκανε το 1-1. Στο 63′ και στο 65′ η Ρεάλ είχε δύο καλές στιγμές με Βινίσιους και Μπέλινγκχαμ ενώ στο 68′ ο Κουρτουά απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ζοφρέ.

Τελικά στο 75ο λεπτό ο Βινίσιους έβγαλε μαγική σέντρα με το εξωτερικό από αριστερά και ο Ροδρίγο πλάσαρε εξ επαφής για το 2-1. Στο 78′ ο Εμπαπέ έκλεψε και έβγαλε κάθετα στον Ροδρίγο που πλάσαρε για το 3-1 ενώ στο 90′ ο Εμπαπέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Έντρικ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ (62’ Βάθκεθ), Μιλιτάο, Φραν Γκαρσία, Τσουαμενί, Μόντριτς, Μπέλινγκχαμ (83’ Ρίντιγκερ), Βαλβέρδε, Ροδρίγο (83’ Έντρικ), Γκιουλέρ (55’ Βινίσιους), Εμπαπέ

Εσπανιόλ: Χοάν Γκαρσία, Κούμπουλα, Ομάρ, Καμπρέρα, Ρομέρο, Τεχέρο (76’ Αγουάδο), Λοθάνο (66’ Γκραγκέρα), Κραλ, Ζοφρέ (76’ Καρδόνα), Πουάδο (80’ Μίγια), Σεντίρα (46’ Βελίς).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ