Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα 3-1: Επιστροφή στις νίκες με… ανατροπή

Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα 3-1: Επιστροφή στις νίκες με… ανατροπή

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο 45λεπτό η Ράγιο Βαγεκάνο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει της Οσασούνα με 3-1.

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Ράγιο Βαγεκάνο επικράτησε με 3-1 της Οσασούνα στο «Βαγέκας» της Μαδρίτης, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι με το γκολ του Ραούλ Γκαρσία στο 27′ μπήκαν με προβάδισμα στ΄ αποδυτήρια, ωστόσο, οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν παραδόθηκαν, αλλά αντίθετα, κατάφεραν πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν δύο γκολ και να φέρουν «τούμπα» το ματς.

H ισοφάριση ήρθε από τον Μουμίν στο 50′, για να έρθει ο Ράτσιου στο 66′ να κάνει την ανατροπή, ενώ το «τρίποντο», δεύτερο στο πρωτάθλημα, «κλείδωσε» στις καθυστερήσεις ο Λόπεθ!

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Μπατάλια, Τσαβαρία, Μουμίν, Λεζέν, Ράτσιου, Τρέχο (Ντε Φρούτος), Άλβαρο Γκαρσία, Γκουμπάου (63’ Ουνάι Λόπεθ), Βαλεντίν, Εμπαρμπά (56’ Παλαθόν), Καμέγιο

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέα, Κατένα, Μπογιόμο, Αρέσο, Τορό, Ρουμπέν Γκαρσία (75’ Πένια), Μονκαγιόλα (75’ Αρνάιθ), Ορόθ (65’ Μπούντιμιρ), Μπρετόνες, Ραούλ Γκαρσία (65’ Ιμπάνιεθ), Θαραγόθα (83’ Μόι Γκόμεθ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ