Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-0: Ασταμάτητοι «ροχιμπλάνκος» βύθισαν κι άλλο τις «νυχτερίδες»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-0: Ασταμάτητοι «ροχιμπλάνκος» βύθισαν κι άλλο τις «νυχτερίδες»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη Βαλένθια, την οποία νίκησε με 3-0 και την διατήρησε στον... πάτο της βαθμολογίας.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της και τρίτη εφετινή στην εφετινή LaLiga, πανηγύρισε στη Μαδρίτη η Ατλέτικο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν ένα ήσυχο βράδυ απέναντι στη Βαλένθια και με το τελικό 3-0 κράτησαν τις «νυχτερίδες» στο… βυθό της κατάταξης.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ατλέτικο, προκειμένου να πάρει το «τρίποντο» και να παραμείνει στο «κυνήγι» της κορυφής, με τον Γκάλαχερ να ανοίγει το σκορ στο 39΄ και τον Γκριεζμάν να «σφραγίζει» τη νίκη στο 54΄. Το… κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Αλβάρες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Χιμένες, Λε Νορμάν, Αθπιλικουέτα (77′ Ρεϊνίλντο), Γιορέντε, Λίνο (66’ Ρικέλμε), Ντε Πολ (61’ Κορέα), Γκάλαχερ, Κόκε, Γκριεζμάν (76′ Σιμεόνε), Σόρλοθ (61’ Άλβαρες)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ (70’ Βάσκεθ), Μοσκέρα, Τάρεγκα, Κορέια, Γκιγιαμόν (46’ Μπαρενετσέα), Πεπέλου, Ντιέγκο Λόπεθ, Ριόχα (70’ Κανός), Ντάνι Γκόμεθ (79′ Τεχόν), Γκέρα (79′ Βαλέρα).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ